11 de febrer 2008

VOLEM UN PIRINEU ACTIU

Sí, hem de potenciar les nostres comarques, i l’única manera és afavorir els nous emprenedors, les microempreses, la recerca, la innovació, els autònoms... Ja que és la realitat de la nostra terra. No tenim grans empreses, i per tant ens em de moure i treballar per a un altre sector. Promocionar els nostres productes, innovar… CiU treballarà per reduir l’impost de societats, ajornar durant dos anys els impostos per als nous emprenedors, facilitar els recursos financers als emprenedors, sense avals, fent així possible, que puguem potenciar-nos. Gaudir d’una bona qualitat de vida sense haver d’immigrar i fer créixer i multiplicar la gent de la comarca, i no ser una comarca envellida. El que hem de fer és treballar per aconseguir-ho.

CiU impulsarà el desplegament del Nou Estatut, millorant el nou finançament de Catalunya per tal que la Generalitat destini més recursos a polítiques sectorials que tenen com a àmbits competencials l’agricultura, turisme, industria…

Tots treballarem per defensar el Nou Estatut de Catalunya, i poder tenir totes les competències que ens corresponen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi me sembla molt bé tot això però el que no pot ser que al Pallars siguem uns dels més pobres de catalunya en materia d'economia i promoció econòmica.

D'altra banda, estic d'acord en potenciar els recursos que tenim a la zona però també crec que s'han de potenciar les noves tecnologies, ja que, també són el futur.

Per que me podríeu dir alguna empresa que faci desenvolupament de software o aplicatius tecnològics en el Pirineu Català?

Està clar que hem de millorar però en tot. Així que apreteu-los força al Congrés i al Senat.

TeresaRivero