14 de febrer 2008

BUSCANT FORCES PEL TERRITORI

Ahir els nostres caps de llista al Congres, Conxita Tarruella, i al Senat, Ramon Alturo, van pujar a les nostres terres. Conjuntament amb les Maite’s, com ja ens diuen, ens vam reunir amb alcaldes i caps de llista del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, respectivament.

Aquestes dos reunions, a l’igual que la d’inici de setmana, han servit per fer una primera presa de contacte amb la gent del territori, i així d’aquesta manera treballar tots plegats per a les eleccions. Com ja hem vingut dient des de l’Alt Pirineu treballarem per defensar el nostre territori i aquest va ser el missatge que vam voler transmetre: és necessita l’ajut de tots per tal de fer possible que es respecti Catalunya i sobretot el Pirineu a partir del 9 de març.

La idea principal es que s’ha d’aconseguir un molt bon resultat a les nostres terres, tots hem de treballar per aconseguir el màxim de vots possibles. Hem de ser decisius. Penseu que si a Madrid no ens necessiten, Catalunya hi perd, el Pirineu i perd, i tots els catalans i catalanes nacionalistes que estimem el nostre territori hi perdem. És per això que us demanem que unim les forces i fem pinya, per aconseguir-ho el dia 9 de març.