14 de febrer 2008

INFRAESTRUCTURES AMB MAGDALENA ÁLVAREZ


Dimarts, vàrem tenir una visita sorpresa i fugaç de la ministra Magdalena Álvarez a la ciutat de Barcelona per anunciar l’arribada de l’AVE a Barcelona des de Madrid, una obra que han trigat 12 anys a enllestir i que ha comportat un seguit de problemes durant aquests mesos.

Tot i que la notícia és bona, no fa desapareixer la mala imatge que dóna Magdalena Álvarez i el seu govern amb tots els danys i mentides que han patit els ciutadans de Catalunya.

És una vergonya. Mesos de problemes, talls de Rodalies, esvorancs i catalans emprenyats, tot això esdevingut per una mala gestió d’infraestructures que porta l’actual govern del PSOE.

Tot plegat ha estat una manca de respecte d’Àlvarez vers els catalans.

La gent del Pirineu, però, ens preguntem, desprès de veure tot aquest enrenou, i de saber que finalment el 20 de febrer l’AVE arribarà a Barcelona, quan haurem d’esperar perquè arribi el tren a les capitals de les nostres comarques?
Tenim una mancança important en infraestructures, i al nostre territori encara més. Necessitem enllaços per poder anar d’una comarca a una altra amb un mitjà de transport ràpid i eficaç, ho necessitem els joves, la gent gran, les famílies, els empresaris. Necessitem assegurar una mobilitat fàcil i ràpida per tot Catalunya.

Volem fer una aposta important desde Madrid, necessitem inversions importants en infraestructures: carreteres, trens i bons aeroports a Catalunya i al Pirineu. Però necessitem al mateix temps assegurar una bona gestió d’aquestes infraestructures. Volem gestionar-ho des de Catalunya!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, apreteu fort amb el tema l'eix pirinenc, que ens convé molt a tots els pirinencs. Confiem en vosaltres!

Anònim ha dit...

És veritat això de la n-260 fa molta vergonya. Si CiU és decisiva a Madrid, teniu que apretar-los perquè facin una carretera digna.

Compteu amb mi!