28 de febrer 2008

ENS MOVEM PEL TERRITORI

Tal i com hem vingut dient, les representants del Pirineu ens hem anat desplaçat per tot el territori, tant en pre-campanya com en campanya. Aquest últims dies, després de l'acte central a la Seu d'Urgell, hem estat a la Torre de Capdella i Isona. també ens hem mogut pels diferents mercats e la zona. Volem que ens coneixeu i que ens feu confiança. Creiem que aquesta és una de les maneres amb que podeu entendre quina és la nostra postura davant les pròximes eleccions i el paper que hi juga CiU.


El missatge que estem donant al territori i que us volem transmetre a vosaltres és què ni Zapatero ni Rajoy, ni PSOE ni PP, l’únic vot que conta per Catalunya és Convergència i Unió. Som els únics que a partir del 9 de març podem defensar Catalunya sense estar lligats a res, ja que el PPC i el PSC, depenen directament de Madrid i ERC, tot i dir-se independentistes i nacionalistes, depenen del PSC a Catalunya i això condiciona les seves accions a Madrid, que han fet aquets últims quatre anys? Res! Aquestes esquerres van totes dins el mateix sac, fan el que els hi diuen.

Nosaltres defensarem i treballarem per què el nostre país, Catalunya, tingui el reconeixement i respecte que fins fa poc teníem a Espanya i a Europa, i que ara hem perdut. Hem estat moneda de canvi per enfrontar els màxims dirigents en un debat televisat, però cap dels dos no ha aportat res per nosaltres. No pot ser!



Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que durant aquets dies ens estan ajudant a fer més fàcil, els mítings, els mercats, etc.