12 de febrer 2008

EXECUTIU DE FEDERACIÓ DE CDC

Dilluns al vespre, les tres candidates del Pirineu varem assistir a l'executiu de federació de CDC de l'Alt Pirineu, celebrat a Sort, on ens hi van acompanyar en Felip Puig i en Lluís Coromines, vicesecretaris de CDC.

Aquesta reunió va servir per agafar forces i ànims entre tots per afrontar els dies de campanya que estan apunt d'arribar. Un dies que és bo fer pinya i anar tots a la una.
Des de l'Alt Pirineu treballarem de valent tots plegats per poder aconseguir un bon resultat a les eleccions generals i poder lluitar pels interessos de les comarques de muntanya.

Un dels temes que varem remarcar en aquest executiu i que creiem molt necessari per reforçar el territori és el fet de tenir unes bones comunicacions. Per una banda les infraestructures de telecomunicacions, on els problemes amb la banda ampla i la telefonia mòbil no siguin el mal de cap de cada dia. Per altra banda, la necessitat important i imminent de la millora de la interconnexió entre les comarques de l'Alt Urgell amb les dels Pallars o entre les valls de Pallars i la Ribagorça, és a dir la N260 o eix pirinenc, i tot plegat perque pugui reforçar tant el turisme de les nostres comarques, com la comunicació de la gent dels pobles per treballar, comprar, o reunir-se amb les poblacions veïnes. Són dos de les apostes des del Pirineu i que treballarem des d'aquí i a Madrid perquè no sigui tant sols una idea i un parlar, sinó un fet i una realitat.

En el marc de l'executiu les tres candidates vàrem presentar aquest blog. L'eina per fer arribar les nostres propostes d'una manera directa al ciutadans i també serà una manera fàcil perque vosaltres ens feu arribar les vostres preocupacions.

En Felip Puig i en Lluís Coromines, van subratllar la importància de treballar de valent pel nostre territori i per poder transmetre il·lusió, energia i la importància d'anar a votar el dia 9 de març, Catalunya s'hi juga molt en aquestes eleccions

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ànims!!

us esperen uns dies intensos.
Felicitats per l'aportació que ha fet el pirineu a la candidatura!