22 de febrer 2008

COMEÇA LA CARRERA D'OBSTACLES


Ja s’ha donat el tret de sortida. Comencem la carrera d’obstacles. Ahir amb la tradicional enganxada de cartells a Lleida, CiU va donar el seu tret de sortida. Amb el lema: “El teu vot farà respectar Catalunya”, la nostra cap de llista al congres, la Conxita Tarruella, va demanar no parlar de pactes i demanar el vot per Catalunya, per fer-nos respectar.

Nosaltres des del Pirineu, no només us demanem el vot, sinó que ens ajudeu a treballar per què tothom que es senti català voti per CiU, i ser decisius a Madrid. Volem un canvi per Catalunya i que es noti de veritat al Pirineu. Som dones amb molt de sentiment pel que fem i que ens estimem la nostra terra. Per tant, tots aquells que tinguin els mateixos sentiments us demanem , si us plau, que treballin al nostre costat per fer de Catalunya un país gran, i això només passarà si som una de les forces amb poder a Madrid.
Un vot per CiU, és un vot per Catalunya i és un vot pel Pirineu!

Només em resta convidar-vos a l’acte central del Pirineu demà dissabte a les 20.00 h, a la Seu d’Urgell. A més amés, ens podreu trobar alguna de les sis mans del Pirineu a qualsevol dels mercats del territori: Tremp, La Pobla de Segur, Sort, Esterri, Pont de Suert, Vielha, La Seu d’Urgell, Organyà…

VISCA CATALUNYA! VISCA EL PIRINEU!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort, valentes! Sou present i futur de les nostres valls. M'agrada que tres noies joves tingueu ganes de fer un compromís com aquest pel Pirineu. Fa un goig!

garmir ha dit...

Hola:
Té molt mérit doncs impulseu la Blogesfera Politica a un lloc dificil, el Pirineu, per la seva complexitat i també , supereu a BCN doncs els candidats de la Gran Capital brillen per la seva absència a la xarxa, en canvi el Pirineu demostra tenir empenta.
Tractaré de seguir el Blog.

Òscar ha dit...

Sou collonudes!Molta força per defensar la Catalunya territorialment equilibrada i respectada! Amb noies així al partit el Pirineu té unes polítiques de futur!

Petons des de Barcelona!