29 de febrer 2008

NO PASSARAN

Catalunya triomfant tornarà a ser rica i plena

Si es mou la seva gent
Més enllà de la frontera

Ara és l’hora pirinencs
Ara és l’hora d’estar alerta
Perquè ens facin nostre eix
I assegurin nostra feina
Bon cop de vot
Bon cop de vot per a la nostra terra
Bon cop de vot

Ara és l’hora catalans, ara és l’hora pirinencs, és hora d’esmolar les nostres llengües per mobilitzar el nostre dret a decidir.
Hem de ser valents i defensar amb coratge el nostre projecte de país, volem oportunitats, volem justícia, però sobre tot volem respecte.

Respecte que se’ns ha perdut malgrat els nostres vots i respecte que tornarem a tenir gràcies als nostres vots.

Que Catalunya ha estat durant molt temps un exemple a seguir per a molts d’altres és un fet, com també ho és el fet que aquests posicionament no ha estat gratuït, ha estat gràcies a l’esforç de moltes generacions d’un poble determinat i amb empenta, a la seva hospitalitat i capacitat de superació, al seu sentiment. Ningú no te dret a menystenir-nos i fer-nos acotar el cap. Ningú no té dret a no deixar-nos alçar la veu pel territori des del territori.

Els pirinencs ho saben molt bé, aquells que s’hi van deixar la pell en moments on no es podia exercir el dret a opinar i també aquells que vivim temps de democràcia i opinió, uns i altres hem defensat el territori i hem apostat per tirar-lo endavant, malgrat les penúries i la depressió de moltes de les nostres comarques.

Per tot això us dic, que les candidates del pirineu igual que la resta de pirinencs, creiem que tenim l’autoritat moral de exigir allò que ens pertoca. No defallirem vingui el que vingui, siguin els que siguin els resultats de les eleccions. Poden frenar les inversions, poden frenar les propostes, fins i tot poden confondre a alguns, però no podran aturar el nostre sentiment. Qui res no coneix, res no estima.
El nostre sentiment per Catalunya i pel Pirineu, és per a nosaltres com el color dels nostres ulls, va amb nosaltres i és el que és malgrat a alguns pugui no agradar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, molt bó aquest post. Sense cap mena de dubte, sou la gent que més campanya està fent al Pirineu. Se us veu fresques i amb les idees clares. Gràcies per defensar-nos.

Anònim ha dit...

No tenia gaire ganes de votar, però m'heu encomanat l'energia. El dia nou, compteu amb mi. Laia de Puigcerdà.