25 de febrer 2008

UN ACTE POTENT!

Emotiu, potent, engrescador i un inici de campanya que encetem amb energia i il·lusió, serien les paraules per definir l’acte central d’aquest dissabte 23 de febrer de la federació de CIU al Pirineu.Un acte on vàrem ser unes 300 persones, la Sala Sant Domènec, feia patxoca!!L’acte va ser presentat per l’urgellenc Albert Batalla que va destacar “la prioritat de CIU no és la presidència del Govern d’Espanya , sinó la defensa de Catalunya i el Pirineu.

Albert Batalla va presentar el nostre líder de CIU a les eleccions general Josep Antoni Duran i Lleida, que va intervenir a través de vídeo conferència i va destacar que “cal fer front als atacs del PP i a les mentides dels socialistes , i que per fer-ho cal assistir massivament a les urnes” També varem comptar amb la intervenció de Jordi Pujol , una vegada més va captiva i engrescar al públic urgellenc i pallares a sortir animats i amb forces per anar a votar el dia 9 de març per la millora del Pirineu i de Catalunya.
Conxita Taruella , qui encapçala la llista del congrés i Ramon Alturo la del Senat, van destacar la necessitat de condicionar el proper govern de l’Estat a realitzar inversions importants a L’Eix Pirinenc i assegurar l’arribada de la banda ampla i la telefonia a tot el territori. Així com el traspàs de beques, la necessitat de millora de la quota lletera per als ramaders catalans.

Nosaltres com a Pirinenques, varem donar un missatge de força per demostrar una vegada més que “ per tirar endavant un poble , una comarca, un territori, un país és que tothom i pugui posar el seu gra de sorra, fer pinya i treballar plegats pel seu futur amb l’objectiu principal: defensar el Pirineu i la seva gent.

2 comentaris:

Neus ha dit...

Ahir, vaig estar escoltant els dos polítics de torn, ZP i Rajoy, i l'únic que van aportar al cara a cara va ser el que havia fet un i havia deixat de fer l'altre, fent-se retrets i intentant que l'altre quedés per sota terra. I tot per què? Doncs per guanyar el PODER, per poder anar amb els cotxes oficials, per col·locar la família pertinent....

El polítics d'avui en dia, no només els d'ahir a la nit, sinó tots, l'únic que saben fer és criticar els seus "competidors" i no s'adonen que el que aconsegueixen amb això és perdre vots i possibles votants i fer augmentar el percentatge d'abstenció.

La societat està cansada de sentir cada vegada el mateix. El que volem és que es facin propostes, però propostes que te les puguis creure. No vull que em diguin que baixaran els impostos, el que vull és que amb els que pago facin alguna cosa per millorar el sistema actual, tant en l'àmbit de l'educació (quin desastre, sense comentaris), sanitat (cues que mai s'acaben), seguretat (multes per excés de velocitat a 120 Km/h però robatoris per donar i per vendre) i així podria continuar.... sé que hi ha eleccions generals, i que hi ha temes autonòmics, però tot és política.

Si-us-plau, ja que tant dieu els de CIU que sou decisius, feu-ho. Deixeu estar la política de “aaiii m'han robat la presidència”, és democràcia. Feu oposició, i no la de pa sucat amb oli, sinó una mica més elaborada, és a dir, la de pa amb tomàquet, oli i sal i si fa falta un tall de pernil. Aquesta és la fórmula de guanyar adeptes, l'altra és la fórmula de que la gent adepta en surti. Amb això, sí que es tornarà a guanyar la presidència i es serà decisiu tant al país del costat com a la nostra estimada Catalunya.

Anònim ha dit...

Teniu molta feina a fer. Si us plau, apreteu tan com pogueu per ser decisius a Madrid i condicionar el Govern a girar la vista cap al Pirineu.

Potser no teniu moltes possibilitats de sortir, però m'agrada veure que ho lluiteu i ho feu amb sinceritat, com a mínim aquesta és la meva impressió.

No perdeu mai aquesta empenta i que del Pirineu s'estengui a la resta del país. Ànims i endavant! La veritat és que em volia quedar a casa, però ja us dic que podeu comptar amb el meu vot.