05 de febrer 2008

AVUI ESTRENEM BLOC!

Les tres candidates joves, nacionalistes i Pirinenques de la candidatura per Lleida al Congrés de Diputats i al Senat de CiU estrenem el bloc que dia a dia posarà sobre la pantalla, allò que ens preocupa. L’estrenem amb molta energia i moltes ganes de treballar de valent.

Aquest bloc, volem que sigui una eina per fer-te arribar allò que t’interessa saber sobre l’activitat política, el dia a dia de les comarques del Pirineu, les millores i les propostes de CiU que des de les comarques de muntanya reclamem des de fa temps, i tots aquells temes que us preocupin, us interessin i que ens vulgueu fer arribar. Aquest serà un espai per compartir reflexions, opinions i posar-nos al dia, sobretot durant la campanya de les eleccions generals.

Pirineu a sis mans som la Maite Ramoneda del Pallars Jussà, candidata número 3 pel Congrés, la Mayte Rivero del Pallars Sobirà, candidata pel Senat, i la Meritxell Planes de l’Alt Urgell, suplent pel Congrés, ens endinsem en aquest nou projecte amb moltes ganes de treballar pel nostre territori, la seva gent i per Catalunya.

Us presentem l’equip de la Província de Lleida:

CONGRÉS

1. Conxita Tarruella i Tomàs
2. Ramon Companys i Sanfeliu
3. Maite Ramoneda i Sentenach
4. Antoni Postius i Terrado

Suplents:
1. Xavier Vall-llebrera i Santesmasses
2. Àfrica Aldavert i Agell
3. Marc Calderó i Cluet
4. Meritxell Planes i Bastida

SENAT

Ramon Alturo i Lloan
Suplent: Josep Maria Maench i Biela

Albert Muntada i Mosella
Suplent: Xavier López Seuma

Maite Rivero i Segalàs
Suplent: Míriam Sení

Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge per les nostres terres, i participeu, donant les vostres idees i opinions a través del bloc deixant un comentari o bé per correu electrònic a pirineu2008@gmail.com

Fins demà!

3 comentaris:

Josep M. ha dit...

Molt bona iniciativa.
Us desitjo molta sort.

Albert Batalla i Siscart ha dit...

Felicitats per la iniciativa i bona feina. Ja sabeu que teniu tot el nostre suport.
Albert

ester ha dit...

que tingueu molt bona sort i bona campanya.I que la última suplent tambè entri!!!1