18 de febrer 2008

JA HI SOM. NO EM DIGUIS QUE HI HA ELECCIONS!!!!


Bé, bé, bé, ja hi som. O potser hem de dir Bee, Bee, Bee !!!, apa tots a una com els de Fuenteovejuna. Qui la diu més Grossa?. Qui es carrega qui? Qui és més dolent ? i Qui més poderós ? Qui és la víctima i qui el botxí ?.....Ep !! això sí tots es posen d’acord amb allò de “nos va bien que haya tensión”. Qui promet més coses? Qui ens subvenciona més?.

Doncs a nosaltres no ens dona la gana que les coses siguin així, volem respecte, volem tranquil·litat, propostes, estem tipes de persecucions, no volem viure de premis i subvencions, volem decidir el nostre futur, volem un marc on el treball i l’esforç tinguin reconeixement, un marc d’oportunitats, volem que els nostres fills puguin triar els seus estudis en igualtat de condicions, puguin exercir sense haver de marxar de les seves comarques.... i tot això i moltes més coses les volem decidir sense entrar, malgrat a vegades ens tempti, en aquest joc fàcil i barruer de bons i dolents, de poderosos i oprimits que cada dia i tots els dies ens arriba des dels mitjans de comunicació.

Volem fer un pas endavant i no contribuir a les polítiques de desgast. Ni els bons son tant bons, ni els dolents tant dolents, pensem que la gent es prou madura i esta prou preparada per triar el gra de la palla. Apa doncs, que us sembla si ens posem tots a treballar de valent per tirar el país endavant . Au, salut i força.

Una abraçada pirinenca per a tots.