26 de febrer 2008

UN TERRITORI DEFENSAT PER LA GENT QUE L'ESTIMA I EL PATEIX.

Quan per a ser bon polític sembla que s’ha de tenir una inherent capacitat de venda, quan es confon l’agressivitat amb la seguretat, quan no compta tan el que ets sinó allò que dius que ets, quan el camí no es demostra caminant, quan ningú no s’equivoca i tothom te la raó. És aleshores quan la gent del territori, aquells que el patim i l’estimem, sortim, contra modes i corrents a mostrar-nos tal i com som, gent senzilla però preparada, gent que no ha d’analitzar els programaris polítics i les enquestes per saber el que ens convé, perquè encara no em perdut el sa costum d’escoltar i parlar amb els nostres veïns.
Tenim un territori extens però som poquets, això que en molts casos és un passiu, ja que no tenim prou massa crítica per a ser decisius, és en aquests moments un gran actiu, perquè toquem de peus a terra, no ens em enlairat pe mirar-ho tot des de dalt. Som trepitjant les terres pirinenques i sabem perquè en formem part, tots els ets i uts de les nostres contrades.
Els pirinencs, ens em guanyat el dret de demanar allò que pensem que ens pertoca. Ara no fa tant temps encara teníem una economia de subsistència, això vol dir que estem fets a la pena i que malgrat tot, em aguantat el territori des del territori.
Per això exigim que a Madrid facin els deures i ens aprovin totes aquelles assignatures que encara tenen pendent amb nosaltres. No volem almoina, no volem viure només de subvencions volem un Pirineu actiu, competitiu i ple d’oportunitats.
Només aquell que coneix estima. Només els pirinencs posarem el cor i el fetge pel Pirineu i si per que ens escoltin em d’anar a Madrid, doncs cap a Madrid i falta gent!!!, ja tenim l’AVE, llàstima que el tren no arribi a les nostres contrades.
Us imagineu el dia que nosaltres puguem sortir a la premsa per parlar de retards en el transports públics de 10 minuts?????. I ja posats que puguem calcular si tardem més amb tren o amb avió QUINA PASSADA!!!!

Ara us deixo que la imaginació m’està traint.
Au, aneu a la benzinera que es tard i volen tancar, no fos cas que a la matinada tingueu cap urgència i no tingueu el cotxe preparat!!!

Per cert, parlant de patir, no us hem penjat abans les nostres consideracions perquè hem estat sense Internet.

Salut pirinencs i salut a tots els que estimen la seva terra. No canvieu!!!!