31 de març 2008

UN DIUMENGE RODÓ!


Avui tinc ganes de fer un post més informal, sempre parlem de propostes de com hem de treballar pel Pirineu i quines són les problemàtiques i millores que necessitem , però és important parlar de les persones amb qui treballes aquests temes, el grup de gent que fan que aprenguis, comentis i pugis trobar solucions o puguis discutir les millores que necessiten les nostres valls.

I el post d’avui va per aquí, us explicaré una mica com va ser un diumenge de lleure però alhora de bon ambient , de treball i de nous coneixements.

Aquest diumenge, va ser intens , ben aprofitat , acompanyat de bons amics, bons àpats, activitat, coneguts i encara que el dia no fos esplèndid , només la companyia feia que fos un diumenge rodó!

De bon matí, tot i amb el canvi d’hora vam ser força matiners.

Amb l'Albert i la Sara vam fer cap Alinyà per a participar en la convocatòria de Catalunya Radio i la Fundació Territori i Paissatge de Caixa Catalunya per a la plantada simultània de 35.00 arbres. Desprès d’un bon esmorzar , varem agafar forces per plantar els nostres pins, uns pins que esperem que pugui créixer, o si més no , estem tranquils de deixar-los en aquells paratges, ja que és un lloc fantàstic amb unes vistes per quedar captivat una bona estona. Des de l’hermita de Santa Pelaia pots observar una part important de la natura i el territori que podem lluir de la nostra comarca de l’Alt Urgell. Quines vistes!

Va arribar el moment d’anar tirant a Esterri d'Àneu, Pirineu a sis mans, celebràvem un dinar a casa de la Mayte Rivero,érem una colla, les 6 mans acompanyades de la resta de mans que ens varen ajudar durant la campanya, la Sara , l’Albert , el Josep Mª i les parelles que van estar al nostre costat en tots moments i que també és van deixar la pell per allò que estimem , el Pirineu. La veritat és que som un equip que em fet molta pinya i això fa que és pugui treballar més agust, amb ganes i surti una feina ben feta . I bé , que millor que celebrar-ho de la millor manera , la que la gent del Pirineu ens agrada tant... un bon tiberi!!
Això no s’acabarà aquí, continuarem la ruta per la resta de les comarques del Pirineu, ja que quant et quedes amb un bon gust de boca, vols tornar-ho a repetir i així ho farem! Tot plegat apart de poder gaudir d’un bon dinar i de la companyia, també és bo per conèixer d’aprop les diferents comarques que ens envolten .

Pirineu a sis mans, a acabat la campanya i les eleccions generals, però esteu segurs que aquí no acaba el nostre camí , continuem tenint coses a fer per les nostres comarques i ja que varem agafar el compromís de treballar per el que estimem , no és només una feina d’unes eleccions, sinó que és una feina del dia a dia.

Així que continuarem fent equip , fent territori , fent país!

Fins aviat!