10 de març 2008

SOM DECISIUS A MADRID

Bé, hem fet una gran feina i us donem les gràcies a tots i a totes per l’esforç que s’ha fet al llarg d’aquesta campanya. Es d'agraïr el suport que hem rebut les tres pirinenques, tant de la familia, com dels amics, companys i els nostres militants i simpatitzants. És per això que us diem : MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Hem aconseguit el nostre objectiu: SOM DECISIUS A MADRID! Ara ens toca reclamar i demanar tot el necessari pel nostre país: CATALUNYA. No ens hem de deixar vendre per qualsevol cosa i el que farem les dones del Pirineu es vetllar pels nostres interessos, això no cal que ho dubteu. Arroplegarem aquell cistell, que hem anat anomenant aquest dies de campanya i l'omplirem.

Com no, avui toca fer valoració, després d’una llarga jornada hem de veure els resultats, tot i que hem pujat 2 diputats, a la circumscripció de Barcelona, els resultats no han estat gaire bons a les comarques deTarragona i Lleida. Aquí no hem recuperat el segon diputat, però s’ha de reconèixer que hem treballat i tot i la davallada de vots, hem aguantat. Podem observar que encara hi ha molta gent que estima el país hi ho han fet com hem pogut veure amb una força que és l’única que a partir d’avui podrà defensar el territori, sense estar condicionat a res.

Els nostres companys i amics d’ERC hauran de fer una llarga valoració, ja que han pogut veure el mal que els hi ha fet el tripartit, a ells i a Catalunya, tots els vots que han fet que perdessin 5 diputats han anat a engreixar la saca dels PSC, que és el mateix, PSOE. I ara ja veurem si reclamaran tot el necessari per Catalunya, o es vendran per qualsevol cosa.
Ara a Convergència i Unió, ens toca a tots treballar i defensar Catalunya. Podeu estar segurs que si Zapatero vol el govern haurà de passar pel Magèstic, amb el conseqüent que aquest cop no ens deixarem ensarronar i que es preparin!