14 de març 2008

ON ÉS L'AIGUA?

Hi ha sequera, tots ho sabem, i és per això que hi ha restriccions al territori. Això vol dir, que hem de vigilar amb el consum d'aigua. Hi hem de vigilar, TOTS!

Tots hem de tenir dret a l'aigua de boca, i ens hem d'ajudar els uns als altres. Però no estalviarem nosaltres aigua i a Barcelona la tiren al mar, perquè hi hagi una tuberia rebentada que no volen arreglar. La gent de muntanya sabem que no som molts hi que possiblement anem sobrats d'aigua, i és un deure i una obligació ajudar als més DESFAVORITS!. Doncs que vagin prenen nota que tenim carreteres per fer, depuradores per construir, ...

L'aigua és necessària, però la bona comunicació, infrastructures i ajudes també són necessàries.

Els Pirinencs no els volem deixar sense aigua, però nosaltres també en necessitem per viure i treballar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Primer ens inunden les millors terres de conreu per fer funcionar l'industria metropolitana. Els joves marxen de les nostres comarques perquè no hi ha feina. FECSA s'automatitza, prejubila, elimina els llocs de treball i no fa cap reconversió similars la mineria o la construcció naval. Tenim tot el territori trillat de torres d'alta tensió. Tenim que pagar perquè deixin anar aigua al riu per explotar-lo turisticament. No hi ha manera de que mantinguin els embasaments a nivell durant l'estiu. I ara es volen emportar l'aigua? Quina barra!!!