04 de març 2008

PAS A PAS PEL TERRITORI

Ens trobem just, a una setmana de les eleccions generals, i fins ara podem dir que estem pencant de valent.
Fa deu nits que donàvem el tret de sortida, però ja feia uns dies que anàvem fent l'escalfament perquè la nostra campanya fos una campanya: potent, forta, innovadora i amb un objectiu principal: defensar el Pirineu i la seva gent.
Avui podem dir, que ens hi estem deixant la pell, portem dies, amunt i avall, visitant poble per poble, des de les capitals de comarca fins els poblets més amagats del nostre Pirineu.
No hem parat de repetir dia rere dia, que ens estimem el nostre territori, estimem allò que trepitgem ,estimem la gent que defensa com nosaltres les nostres terres i estimem allò que fem i d'on venim.
Això ho estem demostrant en els nostres mítings, en les visites a casals d'avis, comerços, mercats, rodes de premsa, articles, xerrades... donem un missatge clar i contundent.
Ens hi estem deixant la pell, però no ho podem fer soles, us necessitem! Necessitem, l'escalf, el suport, la força que necessita un poble per aconseguir tot allò que interessa i tot allò que és nostre, si un poble no lluita , estem perduts!!
Les 3 pirinenques, ens comprometem a carregar "el sarró de les propostes" dels diputats que surtin elegits, o fins i tot alguna de nosaltres, que finalment ens defensin a Madrid, els hi tenim preparat un sarró ple d'idees i ple de millores per les nostres terres. Aniran carregats a Madrid i quant arribin els hi diran, ben clar, qui som, què volem i quin és el futur que desitgem pel Pirineu.
N'hi ha prou de mentides, n'hi ha prou de promeses, Prou !! Es hora que ens respectin!!
I això només ho aconseguirem, amb els vots, d'un poble, d'un territori, d'una gent que vol el millor per les seves comarques i que estima el país.
El President Pujol, ens ho deia el dissabte a Tremp,"el partit polític que pot fer el millor per Catalunya és CiU ja que tenim tota una experiència, tota una història, uns fets de qualitat darrere, que fan que siguem un partit digne, un partit que ha pencat fort per tot Catalunya, no només per la ciutat de Barcelona, sinó poble per poble".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doneu un missatge fresc i actual.
Faltava gent com vosaltres a Convergència.