18 de març 2008

BATALLA, ALCALDE !!


Avui escrivim un article especial, un article fet amb molta il·lusió i alegria és un article de felicitació.

Com molt de vosaltres ja sabeu, els canvis d'ERC a la Generalitat de Catalunya han portat també algun canvi important a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Com dèiem la setmana passada, Jordi Ausàs, el fins ara alcalde de la Seu d'Urgell, ha estat nomenat nou conseller de governació, i això ha comportat deixar el càrrec d'alcalde de la Seu d'Urgell.

Com recordareu, a l'Ajuntament de la Seu hi ha un pacte entre CIU i ERC, que estipulava compartir l'alcaldia, dos anys Jordi Ausàs i els pròxims dos anys l'Albert Batalla. Però no s'esperava que hi hagués un canvi de ruta tant sorprès.

Desprès de tot plegat, d'uns dies de reflexions, divendres a la tarda l'Albert ens donava una bona notícia, una notícia important i engrescadora,
"Batalla,Alcalde"!!! Pirineuasismans volem felicitar-lo de nou i agraïr als companys d'Esquerra que hagin confiat amb l'Albert perquè sigui ell qui assumeixi d'ara en endavant l'alcaldia de la Seu d'Urgell, així com felicitar a tot l'equip de CIU que acompanya a l'Albert.

Com a companyes de l'Albert, sabem que serà un bon alcalde per la Seu d'Urgell.

Albert: sabem que continuaràs fent una bona feina per la gent i el poble de la Seu d'Urgell, fins ara has pencat de valent per allò que estimes, has aconseguit moltes millores i sabem que continuaràs pel mateix camí!

Com deia el teu eslògan de campanya: SEU de FUTUR!! I això és el que faràs: de la Seu una seu de Futur.

Moltes felicitats i endavant!!!

1 comentari:

Albert Batalla i Siscart ha dit...

Moltes gràcies, noies. Ja sabeu que tenim feina i que comptem amb vosaltres.

Una abraçada
Albert