15 d’abril 2008

JA TENIM GOVERN.

Finalment tenim constituït el nou Govern d'Espanya, en segona volta. El senyor Zapatero no s'ha volgut lligar a ningú ni deure res a ningú, em sembla bé, però ja podrà funcionar el govern amb pactes puntuals? Suposo que ...., això espero per tal que tot vagi bé.


El nou govern compta malauradament per Catalunya amb la mateixa ministra de foment, Magdalena Álvarez. Ai deu meu, ens tocarà patir! Però la nota d'or i amb un Viva Espanya i un Viva el Rey, va ser la gran estimada Carmen Chacón. Bé, no tinc paraules per expressar el que vaig sentir personalment. Em sembla molt bé que les dones vagin ocupant carteres importants com pot ser la de foment o la de defensa, però segons quins llocs fan mal ...

Em sembla que, tristament, els dos ministres catalans seran molt centralistes, i Catalunya quedarà en segon terme, que es sense dubte la línia de govern del partit socialista, i el que molts catalans van voler en aquestes últimes eleccions. Crec que Catalunya fins fa poc havia estat un país fort i molt respectat per la resta dels països europeus. Poc a poc va caient en la riota de tots, com el tema de l'aigua, infraestructures o el desplegament de l'estatut. No tenim una Generalitat forta, sinó dependent d'un govern central.

Com be, saben les companyes del bloc, aquell cistell de cireres que reclamàvem, crec que si algú no posa fre es començaran a podrir.