17 de febrer 2009

NO IMPORTA QUI PENSI....PERÒ QUE PENSI ALGÚ!!!!!!


El grup de CIU del Consell comarcal del pallars sobirà està integrat per consellers que tot just comencem el nostre camí en la política. Molts de nosaltres, per vocació de servei públic, altres per fervorós convenciment i tots pel Pallars Sobirà, això no és pas altruista, sabem que si la nostra comarca millora, millorem tots, en qualitat de vida i en l’esdevenidor que podem oferir a les noves generacions de pallaresos i pallareses.

En aquests moments més que parlar de millorar hem de parlar d’anar bé.

No anem bé!, això no és critica política això és la constatació d’un fet, un fet que patim vivim i coneixem gairebé tots els pallaresos.

L’escenari mundial és incert, Espanya “no va bien” i de Catalunya que voleu que us en digui?, analitzeu vosaltres mateixos, no vull caure en la fàcil i d’altra banda temptadora pràctica de posar nom al que passa, dono per fet que els catalans i catalanes estem preparats per discernir el que ens agrada o no. Només volem viure i treballar tranquils, avui això gairebé es un luxe.

Particularment, us puc parlar d’allò que conec, tinc la bona costum de no opinar d’oïda, ni analitzar els continguts en funció de qui signa, parlo de la gent, dels problemes reals, d’aquelles dificultats que tenim dia a dia per tirar endavant, parlo de feina i de responsabilitat, parlo de problemes i solucions, parlo de xiulets i aplaudiments, parlo de la capacitat de buscar el interès general per sobre del personal, en definitiva parlo de ser valents.

Com podem fer-ho el grup de CIU que no formem part de l’equip de govern?, només se’ns acut una manera, fer sentir la veu de les nostres propostes i elevar-les al conjunt del Consell Comarcal per entre tots mirar d’enriquir-les i tirar-les endavant.
Això senyors i senyores és el que fem, lluny de fer estelles de l’arbre tombat, volem que s’aixequi vigorós i ens doni l’aixopluc que ens prometia. No es un joc, ens hi va el futur.

Com pot l’equip de govern aprofitar les nostres ganes de treballar per la comarca i d’ajudar en la bona consecució de projectes? A banda de desenvolupar el programa de govern fruit del pacte, que nosaltres encara no coneixem.... se m’acut que estaria bé que escoltessin i ...perquè no, que discrepessin, seria fantàstic que argumentessin i fins i tot acceptessin les bones propostes i, en cas contrari, que presentessin contrapropostes......

Lluny d’això, el nostre President ens acusa de tenir idees, no parla pas del seu contingut, només de la seva procedència. Te por que algú s’assabenti que no han estat idees seves, però perquè pateix senyor President?, de ben segur vosté en deu de tenir moltes més ,és el cap de govern de la nostra comarca i disposa de tota la informació i recursos per inspirar-se!!!.
No ens critiqui per tenir idees, això no ha de fer-ho, expliqui’ns les seves, ja sap que ens té a la seva disposició. Te la paella pel mànec!!! Però vigili senyor president no fos que se’ns cremi el dinar! No estan les coses per jugar amb el menjar.

No volem fotos, ni aclamacions populars ni tan sols copets a l’esquena, en tenim prou amb saber que fem feina per la comarca. Finalment un prec senyor Mitjana:

UTILITZI EL PASSAT COM A TRAMPOLÍ I NO COM A SOFÀ!!!!.

L’autocrítica no és pas un signe de debilitat sinó una demostració d’intel·ligència!.

Mayte Rivero i Segalàs,
Portaveu de CIU al Consell Comarcal del Pallars Sobirà

Esterri d’Àneu, febrer de 2009