17 de febrer 2009

BON FEELING!!!


El proppassat dijous 12 de febrer, el Pallars Sobirà va rebre la visita de l’Artur Mas que va recorre diferents punts de la comarca malgrat les grans nevades i les dificultats i/o incomoditats que aquestes ens van comportar durant un parell o tres de dies.

L’Artur Mas, va donar la cara en el territori, i ho va fer d’una manera propera, no pas fent discursos d’eterna campanya, als que altres ens tenen desgraciadament acostumats, va escoltar i parlar amb la gent, va parlar de propostes i feina, va transmetre’ns que viu en el mateix món i en el mateix moment que tots nosaltres: li preocupa la crisi, la econòmica però també la social i la d’idees.
En el decurs de la visita va tenir ocasió de canviar impressions amb diferents sectors de la comarca molt afectats per la crisi, com el de la construcció i el turisme als que va transmetre que calia dur a terme tota una sèrie d’actuacions decidides i valentes que es troben a faltar en l’actual gestió de la crisi que el govern està duent a terme.
Respecte de la trobada amb el sector ramader, l’Artur Mas va concloure que l’actual govern del tripartit lluny d’ajudar el sector li posa traves i fa que el sector es senti cada cop més lluny de l’administració.
La visita del dijous va acabar amb una trobada dels militants i simpatitzants de CIU a la comarca, la sala era plena, l’ambient relaxat i distès i sorprenentment hi havia moltes cares noves i molta gent jove.

Tinc la impressió que hi ha moltes coses del món de la política que costen d’explicar a la gent del carrer, no tot es tan fàcil com allò que és legal o no, però a la fi les coses son com son, per molt que es vulguin vestir d’altra cosa, i afortunadament tots estem preparats per “destriar el grà de la palla” i saber allò que més ens convé per tirar endavant.

El divendres l’Artur continuava el seu viatge cap a terres d’Aran, tenia previst de creuar pel port de la Bonaigua, que era tancat, com sembla habitual aquest hivern (Aquest darrer cap de setmana que tothom coincideix amb qualificar del millor de la temporada d’esquí, no només hem tingut el port tancat, el dissabte no es podia ni tan sols accedir a la peülla, això fa molt de mal a la Vall d’Àneu on bona part de l’activitat econòmica en depèn.).

Us deia que l’Artur anava cap a l’Aran, però malgrat els horaris atapeïts, el tancament del port (ja sabeu! Va ves i dona la volta!!!) i les inclemències del temps, va tenir la deferència de continuar fent ruta i arribar fins a Esterri d’Àneu. Varem recorre els carrer gelats del casc antic i varem visitar l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i va parlar amb la gent del territori. Un autèntic plaer!!!. Gràcies senyor Mas des del territori l’encoratgem a continuar treballant per nosaltres i esperem que en breu puguem tenir-lo de President.

Visca el pirineu!