16 de setembre 2008

TEMPS DE VAQUES MAGRES I DE TOROS BRAUS.


Per fí el senyor Montilla ens ha dit que no anem bé!. Diu que es el moment que les famílies ens ajudem!!!


Sr. Montilla, gràcies però que no anem bé ja fa temps que ho veiem, ho sentim i ho notem. Que les families ens hem d'ajudar, és un bé cultural i tradicional que a Catalunya fa molt de temps que es practica. No en va, els catalans vàrem ser punt de mira en altres moments. Això ho vàrem aconseguir fent feina generació rera generació, amb el suport de la família i amb un model de societat que estava basat en l'esforç.


Ja fa molt temps que treballem i ens ajudem per tirar endavant, per a molts, ara toca que aquest esforç que s'ha fet es reconegui. Senyor Montilla, qui ens ha d'ajudar és el govern i ens ha d'ajudar, no donant-nos sermons sinó aconseguint el finançament just per al nostre país que no és gratuït, és el fruit de l'esforç de molt i molt catalans i catalanes.

Per la familia no pateixi, farem front a la crisi de la millor manera que sabem, amb poc soroll i molta feina.

Si us plau facin el mateix!


Com a president de la Generalitat no hauria de permetre que personatges com Alfonso Guerra, públicament posi en el mateix llindà joves catalans que demanen el dret a decidir d'una manera pacífica amb els feixistes que van acabar amb la segona república. Que no ho ha sentit!, Ja n'hi ha prou!. En quin país vivim! .Qui ens representa hauria de dir alguna cosa respecte d'aquestes vexacions!


Apa Salut i feina!

Que cadascú se la campi com pugui!

Bona crisi Sr. Montilla.